پزشکیان: آینده ایران، در گرو بهره‌گیری از همه سرمایه‌های انسانی و فرهنگی این سرزمین است سرلشکر حاتمی: اشراف ارتش بر ساحل و دریا/ به بلوغ پهپادی رسیدیم پدر امیر سپهبد شهید موسوی دارفانی را وداع گفت سردار نقدی: مقاومت ملت ایران در برابر فشارهای خارجی ادامه دارد سرلشکر رضایی: اقدام علیه ایران هزینه دارد قیمت دلار امروز پنجشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۵ وزیر دفاع: شاهد ارتقای چشمگیر توان آفندی و پدافندی خواهیم بود بقائی: آمریکا به‌جای مذاکره به دنبال دیکته کردن شروط خود است سرلشکر ایزدی: دشمن در انفعال است؛نیروهای مسلح با اقتدار در صحنه هستند نامه ایران به شورای امنیت در پی استمرار محاصره دریایی از سوی آمریکا اصابت و آتش سوزی 7 کشتی متخلف در تنگه هرمز دیدار قالیباف با آیت الله سید مجتبی خامنه‌ای/ آخرین تحولات جنگ نظامی بررسی شد سردار باقرزاده: کویت اسارت چهار ایرانی را تایید کرد/ سفیر ایران توانست با آنها ملاقات کند سخنگوی سپاه: هنوز همه منطقه را درگیر جنگ نکرده‌ایم مقام امنیتی: ایران تصمیم قطعی گرفته به هر تعرض بدون محدودیت و خویشتنداری پاسخ دهد

فرمانده سپاه تهران: هدف‌گیری پایگاه «العدید»، دشمنان را به آتش‌بس التماسی واداشت

فرمانده سپاه تهران: هدف‌گیری پایگاه «العدید»، دشمنان را به آتش‌بس التماسی واداشت فرمانده سپاه تهران بزرگ با تشریح جزئیات عملیات موشکی در دفاع مقدس ۱۲ روزه، گفت: فرمانده سپاه تهران بزرگ با تشریح جزئیات عملیات موشکی در دفاع مقدس ۱۲ روزه، گفت: دشمن ۹ لایه پدافند به هم پیوسته از کشور‌های همسایه تا سرزمین‌های اشغالی ایجاد کرده بود، اما در گام اول بیش از ۵۰ درصد از حدود ۵۰۰ موشک و پهپاد ما در اهداف تعیین شده اصابت کرد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۶ - ۰۵ آبان ۱۴۰۴ - 2025 October 27
کد خبر: ۲۹۲۸۵۱

به گزارش راهبرد معاصر، سردار حسن حسن‌زادهروز دوشنبه در آیین گرامیداشت سالروز میلاد با سعادت حضرت زینب کبری (س) و همایش شورا‌های ۹ نفره طرح امام جواد (ع) که در جوار حرم امام راحل برگزار شد، با بیان اینکه امروز روز میثاق با امام و آرمان‌های ایشان است، گفت: امامی که استکبارستیزی را از اصول انقلاب اسلامی می‌دانست و ما افتخار می‌کنیم که در آستانه ۱۳ آبان ۱۴۰۴ در حرم مطهرش با آرمان‌هایش تجدید عهد می‌کنیم.

وی با اشاره به جنگ ۱۲روزه، افزود: به فضل پروردگار و به واسطه تلاش رزمندگان جبهه مقاومت و ایستادگی ملت بزرگ ایران، شاهد افول آمریکا و درخشش هرچه بیشتر آرمان‌های انقلاب اسلامی هستیم و در آینده نزدیک، یکی از پرشکوه‌ترین و باعظمت‌ترین اجتماعات ضداستکباری را در ۱۳ آبان مقابل لانه جاسوسی آمریکا شاهد خواهیم بود.

فرمانده سپاه تهران بزرگ با اشاره به نقش بی‌بدیل آموزش و پرورش، تاکید کرد: تمام مدیران، فرماندهان، دانشمندان، حقوقدانان و مسئولان امروز نظام، از رأس نظام تا روسای قوا، وزرا، فرماندهان نظامی و انتظامی، پزشکان و حقوقدانان، بدون استثنا کسانی هستند که پشت میز‌های دانش‌آموزی نشسته و حدود ۱۲ سال تحت آموزش و تربیت معلمان این مرز و بوم قرار گرفتند.

وی با بیان اینکه افتخارات میدان‌های مختلف مرهون همین نظام آموزشی است، افزود: شهیدان حاجی‌زاده، سلامی، رشید، باقری، طهرانچی، شهریاری، فخری‌زاده و همه دانشمندان شهید، نمونه‌های درخشانی از این تربیت هستند، تمام مسئولان آینده کشور نیز قطعاً از میان همین دانش‌آموزان امروز خواهند بود.

سردار حسن‌زاده با تشریح جزئیات عملیات موشکی در جنگ ۱۲ روزه، گفت: دشمن با برنامه‌ریزی برای مهار قدرت موشکی ایران از مبدا، ۹ لایه پدافند به هم پیوسته از کشور‌های همسایه تا سرزمین‌های اشغالی ایجاد کرده بود، اما در گام اول بیش از ۵۰ درصد از حدود ۵۰۰ موشک و پهپاد ما در اهداف تعیین شده اصابت کرد.

وی ادامه داد: تا موج بیست و دوم، با کاهش تعداد شلیک‌ها، درصد اصابت موشک‌ها به ۱۰۰ درصد رسید و حتی شلیک یک تک موشک نیز حساس‌ترین نقاط دشمن را هدف قرار داد. هدف‌گیری پایگاه «العدید» آمریکا نیز آنها را به آتش‌بس التماسی واداشت. این موفقیت‌ها، محصول تربیت در آموزش و پرورش و کلاس‌های درس است.

فرمانده سپاه تهران بزرگ با انتقاد از نگاه صرفاً آموزشی به مدارس، تصریح کرد: مدرسه، جامع‌ترین جامعه کوچک برای تمرین اداره جامعه است. دانش‌آموزان امروز، مدیران و حکمرانان فردای کشورند. شورا‌های ۹ نفره باید با مشارکت دانش‌آموزان، معلمان و والدین، مسائل مدرسه را احصا و برای رفع آنها راه‌حل بیابند، برنامه‌ریزی و با مشارکت همگانی اجرا کنند.

وی افزود: برنامه‌های فرهنگی، اجتماعی، علمی، ورزشی، اردو‌های تفریحی، زیارتی و راهیان پیشرفت، از جمله زمینه‌های فعالیت این شوراهاست. اگر این مشارکت و کار گروهی در مدارس نهادینه شود، در پنج تا ۱۰ سال آینده شاهد تحول در حکمرانی و کارآمدی اداره کشور خواهیم بود.

وی تاکید کرد: دشمن می‌خواهد در سه محور «غنی‌سازی اورانیوم»، «توان موشکی» و «نفوذ منطقه‌ای» ما را محدود کند، اما ۱۳ آبان امسال شاهد خواهیم بود که دانش‌آموزان با در دست گرفتن پرچم‌های جبهه مقاومت، نمایش دست سازه‌های موشکی و هسته‌ای و تصاویر شهدا، عزم خود را برای ایستادگی و رساندن ایران به قله‌های پیشرفت نشان می‌دهند.

سردار حسن‌زاده خاطرنشان کرد: این حرکت با عظمت، که با هدایت شورا‌های ۹ نفره به عنوان اولین برنامه قله‌ای انجام می‌شود، قطعاً در مواضع دشمن تأثیر خواهد گذاشت.

این مسئول با قدردانی از تولیت و مدیران حرم امام خمینی (ره)، خاطرنشان کرد: بسیاری از مراسمات ارزشی و انقلابی و مناسبت‌های ملی و مذهبی در جوار حرم مطهر حضرت امام برگزار می‌شود./ ایلنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده